watermark logo

Up next

Diagnozë - Jul Deda: Nuk doja të bëhesha aktor

1 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT<br />Mjafton një e qeshur për të përmirësuar vetëbesimin, aftësinë për të duruar dhimbjen e për t?u bërë ballë sfidave të jetës së përditshme, produktivitetit në punë. Vite të tëra studimesh dhe hulumtimesh nëpër qendrat kërkimore dhe universitetet e të gjithë botës kanë treguar efektet fantastike të së qeshurës për shëndetin.<br /><br />Aktori i njohur, Julian Deda sjell buzëqeshje të mëdha tek të gjithë shqiptarët me batutat dhe emisionet humoristike.<br /><br />Ai është bërë pjesë e rubrikës 'Impakt Shëndet' në emisionin 'Diagnozë' nga Freskida Miloti ku ka folur për ndikimin e të qeshurës në shëndetin tonë.<br /><br />"Në vendin tonë që stresi kap stresi kemi absolutisht nevojë të qeshim herë pas here. Po të vesh re, dhe në tavolina, në shoqëri, ne përpiqemi të prodhojmë humor, ndonjëherë dhe duke mos patur talentin e duhur, por me sforco, sepse kemi nevojë të qeshim," - shpjegoi aktori.<br /><br />Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/jul-deda

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next