watermark logo

Up next

Finem - Panama (Chipmunks Version)

15 Views· 02/23/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0
In Music

Përshëndetje!!

Ky kanal i dedikohet tërësisht këngëve më te reja shqip të kthyera në versionin e ketrave (Chipmunks).

Nese ndonje artist ose producent ka probleme me te drejtat e autorit ne videot tona mos hezitoni te na kontaktoni ne adresen e emailit: chipmunks.shqip11@gmail.com

Ne do te veprojme menjehere duke hequr pjeset ku i'u eshte cenuar e drejta ose duke e fshire totalisht videon!
Shijoini dhe mos harroni të bëni SUBSCRIBE për më shumë video të tilla :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

HELLO!!

This channel is entirely dedicated to the latest Albanian songs transformed to Alvin and the Chipmunks version.

If any artist or label has copyright issues in our videos do not hesitate to contact us at: chipmunks.shqip11@gmail.com

We will act immediately by removing video parts or completely deleting the video!
Enjoy and don't forget to SUBSCRIBE for more such videos :)

Turn on the '🔔' to get notifications for new releases!

#Finem #Hits #Chipmunks

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next