watermark logo

Up next

Hipokrati, 29 Qershor 2019, Varfërimi i tokës dhe ndikimi i pesticideve në shëndetin tonë

2 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

Varfërimi dhe degradimi i tokës, jo vetëm nga përdorimi i pesticideve, por edhe nga praktikat e gabuara në përpunimin e tokave bujqësore, ka ndikuar për keq në shëndetin tonë. Ekspertët kanë kohë që kanë ngritur alarmin, por në kaosin e tregut ku ka pak kontroll për pesticidet, duket se asnjë masë nuk bën efekt...<br /><br />Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/<br /><br />Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV <br /><br />Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK<br />For more content from click HERE: www.top-channel.tv<br />Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs<br />Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U<br />Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next