watermark logo

Up next

Krista Mike: Do të doja të prezantoja krahë Salsano Rrapit | Pop Culture 3

0 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur argëtimin dhe natyrshmërinë si pikë të fortë të programit. Këtë sezon Pop Culture vjen me disa rubrika: Pop People, Pop Buzz, Pop Youth, POP 5, NJE DITE ME DOJNEN. Pjesë e Pop Culture do të jenë dhe tre gazetare: Kilda Hysenbregasi, Anxhela Baxhija dhe Kejli Doda.<br /><br />Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ <br /><br />Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV <br /><br />Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK<br /> For more content from click HERE: www.top-channel.tv <br />Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs <br />Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U <br />Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH <br />#PopCluture#TopChannel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs <br />Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U <br />Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH<br />#PopCluture#TopChannel

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next