watermark logo

Up next

Ne Shtepine Tone, 20 Shtator 2018, Pjesa 2 - Vaj ulliri i thjeshtë, i virgjër apo ekstra i virgjër?

19 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

Nuk është gjithmonë e lehtë që të dallosh një vaj ulliri ekstra të virgjër nga një tjetër i virgjër ose me cilësi më inferiore. Top Channel i ka kushtuar gjithmonë vëmendje kësaj teme për të informuar konsumatorët dhe ne sot do të zbulojmë me detaje ndarjet e vajit të ullirit sipas kualiteteve. Ndjekim klipin dhe kthehemi në studio për ta diskutuar me profesorin këtë rast.<br /><br />http://top-channel.tv/programe/neshtepinetone/

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next