watermark logo

Up next

Next - Cinema - Venom & A star is born - 1 Tetor 2018 - Show - Vizion Plus

17 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/nextvizionplus https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/Next_VizionPlus {ch13}Emisioni Next eshte nje emision i cili bazohet mbi informacionin, te rejat dhe gjithcka qe eshte terheqese per te rinjte e sotem dhe qellimi i tij eshte argetimi, informimi dhe edukimi. Next eshte nje risi ne televizionet shqiptare pasi do trajtohet ndryshe ne skenar, xhirim, prezantim dhe ne rubrikat qe permban.

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next