watermark logo

Up next

Report TV - Plan riintegrimi për viktimat e trafikimit, Gjebrea: Përfituese gratë

5 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

Shqipëria është gati të presë emigrantët e për këtë ka marrë të gjitha masat. Deklaratat janë bërë nga zv/ministrja e brendshme Elona Gjebrea gjatë një aktiviteti për riintegrimin e viktimave të trafikut në shoqëri.<br /><br />"Ky plan veprimi është një vazhdimësi e detyrim i strategjisë kombëtare kundër trafikimit të personave. Plani i veprimit është përgatitur në emër të qeverisë shqiptare në bashkëpunim me partnerët tanë të nderuar kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Zyra e Koordinatorit Kombëtar kundër Trafikimit të Personave, me mbështetjen e IOM në mënyrë të veçantë (të cilën do të doja ta falënderoja) ashtu sikurse dhe UN Women, si pjesë e një projekti që ne kemi patur gjatë këtyre dy viteve."-shprehet Gjebrea.

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next