watermark logo

Up next

Aldo Morning Show/ Miranda nga Shkodra: Dua nje burre qejfli dhe me leke (05.02.2018)

5 Views· 09/20/20
Aryel Narvasa
Aryel Narvasa
0 Subscribers
0

?Dua një burrë qejfli dhe me lekë? kjo ka qenë kërkesa e Mirandës nga Shkodra sot në emisionin ?Aldo Morning Shoë?.<br />39-vjeçarja tregoi se ka qenë dy herë e martuar por është ndarë sepse nuk është përshtatur. Ajo tha se kërkon të martohet sepse do që të bëjë fëmijë.<br />?Jam Miranda nga Shkodra, kam tërë natën pa gjumë për të gjetur një burrë. Jam 39 vjeç, kam qenë e martuar dy herë dhe nuk jam përshtatur, nuk kombinoja me ta. Unë jam martuar se doja të bëja fëmijë. Unë dua një burrë qejfli dhe me lekë se një jetë kemi. Më duhet një burrë ta kem?, tha 39-vjeçarja.

Show more

 0 Comments sort   Sort By


Up next